Verksamheter & årskurser

Malmaskolan sjuder av olika verksamheter hela dagarna. På ena sidan skolgården går eleverna från förskoleklass till och med årskurs 2. På andra sidan huserar eleverna i årskurs 3-6. Klassrumsundervisning varvas med undervisning i ämnena slöjd, idrott och musik. Efter skoldagarnas slut fylls fritidsavdelningarna av barn. De som vill kan gå till musikfritids och / eller vara med i fritidskören en gång i veckan. Tre gånger per termin är det Elevens val-dagar för alla i årskurs 3-6. Då bryts den vanliga undervisningen för att eleverna ska få möjlighet att fördjupa sig inom något ämne som intresserar dem. Alla elever på skolan har rejäla raster varje dag.Skolgården är då full av rörelse, lek, samtal och glada skratt!

20 december 2015