Decemberinformation från rektorerna

Information om Lucia, avslutningen och 7 januari.

Hej

Julen närmar sig med stormsteg! Mycket roligt återstår innan eleverna får en välförtjänt julledighet.

Lucia (13/12) kommer i år att ske utomhus med start kl. 8.20. Klasserna samlas på grusplanen och luciatåget vandrar högtidligt från personalrummet till den lilla scenen mellan matsalen och fotbollsplanen. Det kommer att vara mörkt och magiskt när tåget vandrar fram sjungande… Föräldrar är välkomna att se tåget och föreställningen.

Julavslutningsdagen (20/12) börjar vanlig tid 8.20 i klassrummen. Klockan 9.20 samlas eleverna på grusplanen för att njuta av en liten ceremoni på scenen 9.20-9.40. Därefter är det samma tider som gäller som för en vanlig dag. Föräldrar är välkomna på morgonen men efter ceremonin är gärna lärarna ensamma med barnen. Skoldagen slutar 13.00 då fritids tar över.

Den 7 januari är fritids stängt.

Varma julhälsningar från rektorerna!

4 december 2018